Blogg

RSS

Bli fantastisk med en professionell frisör - Upplev skillnaden!

9 Sep 2023

Att besöka en professionell frisör kan få dig att känna dig fantastisk. När ditt hår är välvårdat ökar din självkänsla markant. Oavsett om det är en speciell fest eller en vanlig dag, en snygg frisyr kan verkligen lyfta hela din look. Vi tar oss tid att klä upp oss, måla naglarna och bära våra finaste skor. På samma sätt bör vi också ta hand om vårt hår och inte låta det se ut som en ovårdat rufs. Med bara några centimeters klippning kan du uppleva en synbar förändring.

Ett besök hos frisören är inte bara ett sätt att ta hand om dig själv utan även ett tecken på självrespekt. Så varför inte unna dig en frisyr som får dig att känna dig fantastisk? Det kan göra underverk för ditt humör och självförtroende, särskilt om du känner dig trött eller nere.

Expertis för alla tillfällen - Välj rätt frisyr för fest eller vardag

Din frisör är expert på allt från vardagsfrisyrer till festliga håruppsättningar. Du kan vara säker på att du är i trygga händer hos denna professionella hårstylist. Du behöver inte ens veta exakt vilken frisyr du vill ha, eftersom de flesta frisörer gärna ger dig råd och har en förmåga att se vad som passar just dig. Ibland behöver det inte vara så komplicerat, ge dig ut och hitta frisör som snyggar till dig. Bara det faktum att du besöker en frisörsalong är en seger i sig, eftersom du alltid känner dig snyggare när du går ut därifrån.

Investera i professionell hårvård - En klok och långsiktig satsning

Tänk inte på ett besök hos frisören som en onödig utgift. Visst kan du försöka färga ditt hår hemma, men resultatet kan lätt bli annorlunda än vad du hade tänkt dig. En frisör har tillgång till professionella produkter och verktyg som ger ett kvalitativt och hållbart resultat. Genom att satsa på professionell hårvård sparar du tid och undviker eventuella misstag som kan skada ditt hår. Dessutom kan en erfaren frisör ge dig personliga tips och råd om hur du kan vårda ditt hår på bästa sätt mellan besöken.

Hårvård för alla - Hitta din perfekta frisyr

Oavsett om du har kort, långt, lockigt eller rakt hår finns det en perfekt frisyr för dig. En duktig frisör kan hjälpa dig att hitta den stil som framhäver dina bästa drag och passar din personlighet. Om du är osäker på vilken färg eller klippning som passar dig bäst, lita på din frisörs kunskap och erfarenhet. De kan skapa en unik look som är skräddarsydd för just dig.

Satsa på dig själv - Besök din frisör regelbundet

Att gå till frisören handlar inte bara om att få en ny frisyr eller färg. Det handlar också om att ta hand om dig själv och ge dig själv tid att koppla av och njuta av en avkopplande stund. Förutom att få håret stylat och klippt kan du också njuta av en skön hårbottenmassage eller hårinpackning som ger ditt hår extra glans och fukt. Ett besök hos frisören är en investering i dig själv och ditt välbefinnande.

Ett annat ord för hundfoder är helt enkelt hundmat

4 Sep 2023

Hundfoder är inte något annat än mat för hundar. Det hittar du i de flesta välsorterade djuraffärer. Ibland kan du även finna det i andra typer av butiker.

En av frågorna kring hundmat och hundfoder du kanske ställer dig är huruvida denna näring har förändrats över tid? Det finns mycket som tyder på att den allmänna uppfattningen om vad som är lämplig föda för hundar har svängt rejält över de senaste decennierna. Låt oss ta en titt på det.

Förr var det vanligt att man gav hundar rester av den mat man själv åt. Det kan ju ha varit både bra och mindre bra. Detta är givetvis beroende på vilken mat man själv åt. En hund kunde alltså få en ensidig kost likaväl som en bra och välbalanserad kost beroende på matvanorna hos husse och matte.

Hundfoder är till för att ge din hund den bästa näringen

Att ge sin hund en riktigt bra och näringsrik hundmat är numera mycket lättare. Den typen av hundmat, det vill säga hundfoder, som finns i en djuraffär är i de flesta fall av riktigt hög kvalitet. Köper du din mat där är det föga troligt att din hund lider av några näringsbrister.

Efter år där hundmaten bestod mest av spannmål, och utöver det en hel del konserveringsmedel, så har man insett att det inte var den bästa lösningen. Nu kan du istället hitta mat som är gjort på naturliga ingredienser. Det kallas ibland för raw food för hundar.

En pålitlig cateringfirma i Västerås

25 Jul 2023

Den som behöver catering i Västerås kan trösta sig med att det finns mycket att välja på. Att hitta en pålitlig cateringfirma i Västerås är inte svårt.

Den som bor i Västerås och letar efter en pålitlig cateringfirma behöver sällan söka speciellt länge. Det finns bra catering i Västerås som kan leverera mat från jordens alla hörn. Mat som kan höja stämningen på festen och göra tillställningen till en given succé för alla inbjudna.

Få saker är nämligen viktigare på en fest än god mat. Ofta är måltiden själva samlingspunkten på festen. Stunden som alla hinner sitta ner och njuta ihop. Att denna stund blir trevlig för alla är därför A och O. Med bra catering kan den som anordnat festen känna sig trygg med att maten kommer räcka till alla och smaka riktigt gott.

Hur vet man vilken cateringfirma man ska välja?

Att hitta en bra cateringfirma i Västerås är förvisso relativt enkelt. Staden är så pass stor att den erbjuder många alternativ. Trots detta, eller kanske tack vare detta, kan det vara svårt att välja catering i Västerås. Att veta vilken typ av mat som kommer gå hem hos festdeltagarna är nämligen inte alltid helt lätt.

För att vara garderad så att måltiden kommer falla de flesta på läppen kan det vara klokt att se över vilken målgrupp festen har. Är det ett ungt sällskap kan man våga testa något nytt och spännande. För den lite mognare gruppen kan något mer klassiskt vara att föredra.

Var kan man göra fillers i Västerås? Utforska dina möjligheter!

3 Jul 2023

Undrar du var du kan gå för att få fillers gjorda i Västerås? Svaret är ja, det finns möjligheter. Utforska internet och se vad som finns tillgängligt i din stad. Det finns gott om kliniker som erbjuder fillers i de större städerna, men även i Västerås finns det ett utbud att välja mellan.

För att boka tid för fillers i Västerås, bör du undersöka vad som finns tillgängligt och sedan välja den klinik som passar dig bäst. Avgörande faktorer kan vara allt från pris till kundbemötande. Klinikens rykte spelar en stor roll när det kommer till att attrahera nya kunder och sprida positiva omdömen.

Hur fungerar fillers?

Att få fillers i ansiktet ger en s.k. ansiktslyftning för hela ansiktet, eller åtminstone vissa delar av det, beroende på dina preferenser. Man kan enkelt förklara att fillers är ämnen som injiceras för att forma ansiktet. Det finns många fördelar med fillers. För det första är behandlingen inte mer smärtsam än en vanlig spruta, och för det andra ger den synliga och tillfredsställande resultat. Det är en enkel procedur som utförs för att jämna ut, fylla ut och strama upp huden i det område där du vill ha hjälp.

Var kan fillers injiceras?

Vilka områden på kroppen kan man få fillers injicerade? Du kan till exempel få fillers injicerade i kinderna eller läpparna för att ge mer fyllighet. Du kan också eliminera rynkor i pannan och de små linjerna mellan näsan och munnen.

De personer som har tillstånd att utföra sådana här behandlingar med fillers måste vara utbildade och ha genomgått noggrann träning. Det är en krävande och svår konst att kunna utföra dessa behandlingar, och det krävs hög kompetens hos den person som utför dem. Se till att boka tid hos en klinik eller en person som du vet besitter den nödvändiga kunskapen och har rätt kvalifikationer.

Det är aldrig för sent att leta upp en kiropraktor i Vasastan

24 Jun 2023

Att ha ont i kroppen är något många människor förlikar sig med. Ofta går det dock att råda bot på smärtan med hjälp av en duktig kiropraktor i Vasastan.

Många människor går runt och har ont i kroppen. Kanske är det en gammal idrottsskada som spökar. Ett knä som inte tål speciellt mycket eller en höft som ofta ger sig till känna. Eller så är det ryggen som inte orkar riktigt, som efter en hel dag på jobbet strejkar totalt. Oavsett vilken kroppsdel som inte fungerar optimalt finns det ofta hjälp att få.

En duktig kiropraktor i Vasastan kan exempelvis vara vad som krävs för att få ordning på det som gör ont. Med rätt typ av behandling, kombinerat med träning och dagliga övningar går det ofta att lindra smärta i kroppen. Det kan ta lite tid, men trägen vinner allt som oftast när det kommer till att få ordning på en strulig kropp.

En kiropraktor med gedigen utbildning

Kiropraktor är inget man utbildar sig till på en eftermiddag. Det är en gedigen utbildning som ligger till grund för den kunskap en kiropraktor besitter. Under åren har kiropraktorers hjälp ofta ifrågasatts men idag är de flesta överens om att deras behandlingar är ytterst verksamma.

För att få bäst hjälp av sin kiropraktor i Vasastan gäller det dock att jobba på även utanför kliniken. Ofta är det en viss livsstilsförändring som ska till för att smärtan ska hålla sig borta på lång sikt.

Företagsmassage på arbetsplatser i Stockholm

17 Jun 2023

Man kan fråga sig om det verkligen ska vara nödvändigt med företagsmassage i Stockholm. Faktum är att det har visat sig vara alltigenom enbart positivt.

Att få massage är ett underligt och helt och hållet ett fantastiskt sätt att minska stress. Dessutom ökar det välbefinnandet och med facit i hand kommer du säkert att märka att det ger helt andra resultat än vad du först väntade dig. Om din personal trivs bättre på sitt arbete, vad tror du händer då?

Alla som trivs på ett ställe vill gärna vara där. Det säger sig självt. Det kan ju också innebära att din personal blir än mer effektiv utan att det bidrar till någon som helst stress. Då blir det en effekt som innebär att produktionen blir mer effektiv och arbetsmiljön bland de anställda blir bättre än någonsin.

Företagsmassage för dig som lever och bor i Stockholm

Tänk vad fint att ha en sådan förmån som massage på jobbet i Stockholm. Det gör ju att man vill gå dit varje dag. Eller hur? Från att ha ångest inför måndagen går du nu över till att se fram emot denna dag som är början på en vecka då du kommer få massage.

När du arbetar är det lätt att bli stel och så småningom kan det ge upphov till smärtor i din kropp. Tack vare massage går det att förebygga dessa smärtor. Stelheten släpper taget om dig vid massage och du blir mjuk ända in i själen. Inte bara i kroppens alla muskler.

Vikingasmycken med historiskt ursprung

27 Feb 2023

Har du någon gång burit vikingasmycken? Kanske som en cool attiralj, eller som din personliga stil. Det är verkligen ett vackert komplement till din stil.

Oavsett om du gillar att bära vikingasmycken som en del av din vardagsstil, eller om du behöver piffa upp festlooken lite grann, så är vikingasmycken verkligen en riktigt unik detalj som kommer att göra kompisarna gröna av avundsjuka på en gång. För att köpa dessa smycken så kan du gå till en hemsida (till undersidan) som säljer dessa vackra smycken.

Det finns så många vackra gamla tekniker från vår historia som är värda att föra vidare. Till exempel så kan du hitta kedjor, eller länkar. En kungalänk är en populär kedja och teknik. Denna teknik, där man sammanfogar ringar, användes inte bara för att göra smycken, utan också för att göra ringbrynjor.

Det traditionella med vikingasmycken

Med dagens tv-serier och annan underhållning som fokuserar på vikingarna och den fornnordiska historien, så blir smycken och historier mycket mer populära. Dessa historier vad på dåtiden något som folk verkligen levde sina liv efter. Kanske du har hört talas om asatron och gudar som Tor och Oden.

Många vikingasmycken är inspirerade efter dessa gudar, och gudarnas hjältedåd. Det är något som många tycker är väldigt underhållande. När du kopplar dina smycken till fornnordiska historier får de ett större djup och en betydelse. Det är såklart inte bara gudahistorier. Även runskrift är något som verkligen har betydelse för oss idag. Varför inte dekorera dig med detta vackra alfabet?

Hitta mer info om vikingasmycken på denna sida: fintochbilligt.se

Permanent hårborttagning i Solna för dig som tröttnat på hyveln

5 Aug 2022

Permanent hårborttagning i Solna är ett lätt sätt att lösa ett problem som plågat dig hela livet. Sluta raka dig om och om igen, och få bort håret för gott.

Rakhyvel är så himla 1980. Varje gång i duschen, flera gånger i veckan. Lite beroende på vilken typ av hårväxt du har, så klart, men i princip. Det ska göras om och om igen. Om det ändå fanns ett sätt att ta bort håret på benen så att det inte växer ut igen. (Ledtråd: Det gör det.)

Permanent hårborttagning är alls ingen futuristisk dröm, utan en mycket vanlig behandling på skönhetskliniker runt om i Sverige i dag. Inte minst i Solna, där närheten till huvudstaden gjort att man är snabb på fötterna vad gäller alla nya trender och teknisk utveckling inom skönhetsvård. Många söker sig till och med utanför tullarna för att ta del av Solnas blomstrande beauty business.

Permanent hårborttagning i Solna värt en tripp med SL

Att lägga 38 kronor på en enkelresa med SL för att göra permanent hårborttagning i Solna anser många vara värt det. Den som har lite mer pengar i kassan kan ju ta taxi ut, men det är inte säkert att det går snabbare. Och för dig som har kämpat med rakhyvel mot tjock hårväxt på benen i hela ditt liv har säkert bråttom, nu när du fått höra om möjligheten att bli kvitt stråna för gott.

Dock får du vara beredd på att det kommer ta mer än en behandling för att verkligen bli av med allt hår. Men jämfört med hur många gånger du annars hade behövt raka benen, räknat på en hel livstid, är det nog en rätt rejäl tidsbesparing ändå. Och kanske till och med billigare. Rakhyvlar och rakblad är dyrt.

Är tandläkare i Sverige omotiverat dyra?

21 May 2022

Säg det med ett leende, visa dina friska tänder, le mot världen och världen kommer att le mot dig. Ordspråken är många då det kommer till tänder och leenden, men frågan är till vilket pris man skaffar sig detta? Det finns en vanlig uppfattning om att svensk tandvård är för dyr och att många på grund av detta drar sig för att besöka en tandläkare, man anser sig inte ha råd att betala för en behandling och får därigenom en sämre munhälsa och sämre tänder än vad man borde ha. Stämmer då detta? Till viss mån, sett ur ett europeiskt perspektiv så kostar det definitivt mycket pengar att besöka en tandläkare i Sverige.

Men – alla mynt har två sidor och då det kommer till priset för en tandläkare så ska vi först och främst säga att vi i Sverige har en klar fördel i form av en bra start. I Sverige har vi nämligen fram till 19 års ålder fri tandvård och där vi genom denna får våra problem korrigerade gratis – oavsett vilket problem det handlar om. Det här ger oss en väldigt fin grund att stå på och där vi genom denna i många fall slipper de mest kostsamma behandlingarna i vuxen ålder.

Vidare så ska man även veta att det råder fri prissättning för tandläkare och att det i och med detta finns en stor skillnad i pris mellan två stycken.

För samma undersökning – men hos två olika tandläkare – kan det i Stockholm skilja så mycket som 250 kronor; och detta bara för en undersökning – ser vi till en behandling så blir skillnaderna i pris betydligt större. Det går alltså inte att säga att en tandläkare är dyr då det inte riktigt stämmer. Däremot går det att säga att en specifik tandläkare i Stockholm är dyr medan en annan tandläkare i samma stad är billig; då får man en mer korrekt bild av det hela.

Det finns billiga tandläkare i Stockholm

Kortfattat så kan vi alltså säga att ett leende – ett vitt, fräscht och rent sådant – inte behöver kosta så mycket pengar och att det till mångt och mycket är upp till kunden att hitta en tandläkare som bäst passar sin egen budget; något som av förklarliga skäl är lite lättare i Stockholm där det finns ett större utbud.

Dessutom så ska vi här tillägga att man som svensk har rätt till tandvårdsbidrag och att detta gäller enligt följande: 20-29 år – 300 kronor/år. 30-74 år – 150 kronor. 75 år och uppåt – 300 kronor/ år.

Ett tandvårdsbidrag som man kan inkludera i nästa års räkning hos en tandläkare i Stockholm om man av någon anledning inte besökt denne under föregående år.

Ta hjälp av en barberare

5 Mar 2022

Där kvinnor lägger hundratals kronor varje månad på sitt yttre så blir motsvarande summa för en man betydlig lägre. För män så räcker det med att köpa hårvax, en hyfsad tvål och - på sin höjd - en hudkräm som används över hela kroppen.

Här finns en klar förbättringspotential och i synnerhet idag då man ser att fler och fler skaffa skägg. Att besöka en barberare borde ligga högt upp på prioriteringslistan hos många män, men faktum är att få unnar sig den lyxen.

Få trender har visat sig vara lika ihållande som den med skägg. Män i alla åldrar, i alla samhällsklasser och inom alla yrken väljer att odla skägg och genom detta få ett lite mer personligt och maskulint ansikte.

Skägg har dessutom många fördelar. Dels så handlar det om att man slipper rakningen och den tid som den rutinen kräver. Dels så handlar det om att skägget ger skydd och ger värme under kalla dagar - samtidigt som det effektivt också absorberar och leder bort svett under heta dagar eller träningspass. En annan fördel med skägg är att det - och detta är naturligtvis ytterst objektivt - väldigt snyggt. Både män och kvinnor verkar uppskatta skägg och det mjuka, men ändå tuffa, utseende detta för med sig.

Välj rätt barberare i Stockholm

Men, det handlar även om att man som skäggbärare måste löpa linan ut. Tyvärr så ser man att många tar lite för allvarligt på bekvämligheten. Att man slipper raka sig är inte synonymt med att man slipper anstränga sig. Att ha ett skägg kräver omsorg, underhåll, skötsel och omvårdnad. Ditt skägg ska aldrig växa fritt och ta över ditt ansikte - det ska framhäva dina fina drag och ta fram det bästa ur både ditt ansikte och den stil du har på exempelvis klädseln.

Det bästa du kan göra är att påbörja din resa tillsammans med en barberare. En barberare är nästan ett måste om man har skägg och då inte minst i början. Man får värdefulla tips om framtida skötsel och man får en stabil grund att bygga vidare på. Viktigt är också att inse att alla har olika skägg och olika kvalitet på stråna - det måste tas med i beräkningen. Tillsammans med det faktum att våra ansiktsformer passar bra - och mindre bra - med olika skäggtyper så kan man hitta en perfekt längd, storlek och klippning tillsammans med en barberare i Stockholm som, utöver detta, även kan klippa till en matchande frisyr.

För, en barberare är inte längre bara den som rakar och stylar skägg. Det handlar om en yrkesman som även agerar frisör och som kan klippa till vilka frisyrer som helst. För män så finns all anledning att börja fokusera mer på det yttre och ta det på samma allvar som kvinnor gör. Ett skägg är aldrig till för att dölja något: det ska framhäva och göra dig snyggare. Ta hand om ditt skägg genom att ansa det, tvätta det med rätt produkter, återfukta med skäggolja och färga det om det börjar bli alltför många gråa hårstrån. Boka in en tid hos en barberare med jämna mellanrum också. Det är du värd. Och, hittar du rätt barberare i Stockholm så kommer du att utveckla samma partnerskap som med en tandläkare: det blir ditt givna val och du kommer aldrig att tänka dig att gå till någon annan.

Lashlift - en behandling som ger dig perfekta ögonfransar

10 Jan 2022

Drömmer du om perfekta, långa och böjda ögonfransar som tar fram det bästa ur dina ögon? Du är långt ifrån ensam. Kvinnor - och faktiskt, en del män - har insett värdet av att låta ögonen spela en större roll i det egna utseendet. Ögonen definierar oss på många sätt och de spelar en extremt viktig roll i det första intrycket vi ger andra människor.

Men, det handlar också om att devisen - vill man vara fin så får man lida pin - är ytterst gångbar. Det tar tid att sminka sig, det tar tid att hålla efter ögonbrynen och det är både svårt och tidskrävande att böja till sina ögonfransar. Därför är en professionell behandling som kommit under senare år väldigt intressant. Den kallas för lashlift och den har väldigt många fördelar.

Fördelar med lashlift

Några av dessa fördelar tänkte vi gå igenom här nedan, men innan dess så ska vi även peka på vikten av ett professionell utförande. Man kan beställa hem det som krävs för lashlift till det egna hemmet. Vår erfarenhet säger emellertid att detta sällan ger det resultat man önskar - i synnerhet inte om det handlar om första gången. Besöker du istället en klinik för lashlift på Kungsholmen - om du bor i Stockholm - så får du en mer skräddarsydd behandling utförd.

Vad gäller ögonfransar så är det viktigt att man ser att alla har olika längder, tjocklekar och kvalitet att jobba med. Det kan innebära att exempelvis du, vid en första behandling med lashlift, kan få ett resultat som måste kompletteras med ytterligare en behandling efter en viss tid - detta för att dina ögonfransar varit för korta eller på något att annat sätt inte varit av den kvalitet för att din målbild skulle kunna nås. Fördelen med en professionell behandling är att behandlarna vet vad som krävs - oavsett förutsättningar - för att lyckas. Beställer man hem ett kit så är risken ganska stor att man blir besviken på ett eller annat sätt.

Med detta sagt, här följer några fördelar och lite information om lashlift:

  • Lång effekt. Lashlift ger en effekt som sitter i mellan 6-10 veckor. Under tiden så växer sig ögonfransarna också starkare, längre och tjockare - detta som en följd av att man vid behandlingen använder sig av Ketamin.
  • Mindre makeup. Trött på att sminka dig? Väljer du lashlift så behöver du inte detta. Dina ögon kommer att se pigga och fräscha ut oavsett. Du kan förhöja effekten vid vissa speciella tillfällen, men det behöver inte bli samma dagliga rutin som många kvinnor har det som idag.
  • Behaglig behandling. En behandling med lashlift är behaglig och många pekar på att man får en rejäl boost rent energimässigt. Hur ofta kan man sitta ned i 120 minuter och bara njuta av lugnet och av känslan av att bli ompysslad och omhändertagen? Det handlar om att unna sig!
  • Möjlighet att färga ögonfransarna. Man kan även passa på att färga sina ögonfransar i samband med behandlingen och därigenom ytterligare förhöja effekten. Ett bra sätt att alltid se fräsch ut.

Satsa på estetisk tandvård i Malmö

21 Sep 2021

I takt med att Malmö stad rustar upp sina fasader är det kanske dags för dig att göra detsamma? Estetisk tandvård hjälper dig att visa upp ditt bästa leende för de andra glada skåningarna.

Att skämmas för sitt leende är något som kan prägla hela din personlighet. Känner du dig begränsad i sociala sammanhang på grund av skeva eller missfärgade tänder är det en självklarhet att överväga estetisk tandvård. Kom ihåg att din tandläkare är proffs på allt som gäller tänder. Inte bara att laga hål.

Den estetiska faktorn är också en viktigt del av din tandhälsa – därav namnet estetisk tandvård. För dig som lider av samma dåliga självförtroende som Malmö gjort genom åren kan estetisk tandvård vara en livräddare.

Estetisk tandvård ger vita smajl från Rosengård till Västra hamnen

Jämförelsen med Malmö stads uppfräschning är faktiskt inte alltför långsökt. Yta och fasader säger en hel del om innehållet, och om hur staden, eller tänderna, mår. Som tur är behöver du inte ta dig alltför långt från Möllevången för att fixa till dina gaddar. Som med det mesta i Malmö hittar du prisvärda alternativ för estetisk tandvård och andra tandbehandlingar mitt inne i stan.

Att storstadspriser skulle betyda dyrt är helt enkelt inte sant när det gäller Malmö. Estetisk tandvård ska inte heller ses som någon lyxvara. Att stolt kunna le åt det som gör en glad ska vara en självklarhet både för den som bor i en liten etta i Sofielund och den som bor högst upp i Turning Torso.

Att försköna kroppen

24 Feb 2021

Tatuering är en mycket gammal tradition. Man kan spåra dess nuvarande benämning till Polynesien, men tatueringar har funnits i tusentals år. Sedan 1980-talet har populariteten ökat igen.

Tatuering kan handla både om utseende och symbolik. Det ena vävs ihop med det andra och ofta önskar den som beställer en tatuering att den ska handla om båda delarna. För en person kan det finnas en djup symbolik i en bild av ett djur. Givet är att barnens namn är ett populärt motiv bland många föräldrar. När du vill skaffa en tatuering i Stockholm ska du vilja skaffa den för livet. Det är långt ifrån enkelt att ta bort eller tatuera över en tatuering du inte längre vill ha. Därför är det otroligt viktigt att tänka efter före, gärna ett par gånger. Om du ångrar dig kan du kontakta en klinik för laserborttagning eller försöka hitta ett motiv som täcker det inte längre önskvärda motivet.

Stilar, motiv och behandling

Är du intresserad av att tatuera dig är det viktigt att hitta en bra studio. En seriös tatuerare kommer inte att tatuera en omyndig person eller någon som är påverkad av alkohol eller droger. De kommer inte heller att tatuera dig första gången du är där. Boka ett möte med en riktigt bra tatuerare. Ni får möjlighet att prata igenom saken och naturligtvis kan du få massor med tips och förslag på motiv. Kanske har du bestämt motiv och plats. Kanske är det din fjortonde tatuering? Hur som helst hjälper din tatuerare att ta rätt beslut.

Lyft ansiktet med tråd istället för kniv

11 Feb 2021

Trött på rynkor och fina linjer i ansiktet? Vill du ha ett fräschare, ungdomligare och samtidigt mer naturligt utseende? Då kan kanske ett ansiktslyft med trådar vara något för dig.

Kollagen är ett protein som bildas i hudens mellersta lager, i den så kallade läderhuden. Tillsammans med sin bästa kompis elastin bidrar kollagen till att hålla huden ung och fräsch. Det vill säga stram och utan rynkor.

Dessvärre är det så att kroppens egen kollagenproduktion minskar med åldern, vilket allt som oftast resulterar i rynkor och fina linjer. Många av oss tycker att åldrandet har sin charm, och att det är helt naturligt att vårt utseende förändras när vi blir äldre. Men det finns också de som inte alls trivs med att utseendet förändras med åldern.

Trådar istället för kniv

Saknar du din yngre, lite piggare look? Har du kanske även börjat snegla på plastikkirurgi? Då bör du faktiskt tänka om. Att lägga sig under kniven är oftast inte nödvändigt. Idag finns det nämligen flera alternativ som är både skonsammare och mer prisvärda än ett traditionellt ansiktslyft.

Du kan t.ex få ett ansiktslyft med hjälp av små trådar som ökar kollagenhalten i huden. När kollagenhalten ökar blir huden både stramare och mer elastisk. Istället för att dra i huden så att den blir mer spänd, som kirurgen gör under ett traditionellt ansiktslyft, tar du alltså hand om huden inifrån. Resultatet? Ett fräschare, ungdomligare och samtidigt mer naturligt utseende, helt utan kirurgiska ingrepp. 

Lösning som korrigerar imperfektioner i ansiktet

20 Jan 2021

Microneedling är en behandling med små tunna nålar som injiceras i huden för att starta en läkningsprocess. Behandlingen har visat sig ha väldigt bra resultat både på kort och lång sikt.

Det kan låta lite avskräckande, det där med nålarna. Men det är inte alls så farligt som det låter. Microneedling använder nålar i microstorlek, det vill säga väldigt små och väldigt tunna. Nålarna är i princip jättekorta, fast längden kan variera lite på hur djupt de behöver komma för att åtgärda ett hudproblem. Så kommer nästa fråga, vilka hudproblem kan microneedling åtgärda? Microneedling stimulerar produktionen av kollagen. Detta är det som ger elasticitet och lyster åt huden. Det vill säga att det motverkar rynkor och slapp hud. Resultatet är en jämn och tajtare hud.

Motverka acneärr

Allvarligare hudproblem går också att behandla med microneedling. Många som gör microneedling i Stockholm vill sudda bort ärr, acneärr, eller fläckar. Eftersom nålarna gör minimala små hål i huden, skickar kroppen signaler till att läka områden som har behandlats. Detta är i princip som att utföra en kontrollerad skada, för att stimulera kroppen att läka sig själv. Resultatet ser du när den första svullnaden och rodnaden från behandlingen gått över. Då kommer ärr och fläckar börja försvinna. Med mer kollagen och en läkande hud kan man korrigera olika typer av ärr och hudfläckar. Blir du sugen på att prova? Boka tid för ett besök på en skönhetsklinik med certifierade specialister. Om kvalificerar för behandlingen kommer du att få tid så snart som möjligt.

← Äldre inlägg