Permanent hårborttagning i Solna för dig som tröttnat på hyveln

Permanent hårborttagning i Solna är ett lätt sätt att lösa ett problem som plågat dig hela livet. Sluta raka dig om och om igen, och få bort håret för gott.

Rakhyvel är så himla 1980. Varje gång i duschen, flera gånger i veckan. Lite beroende på vilken typ av hårväxt du har, så klart, men i princip. Det ska göras om och om igen. Om det ändå fanns ett sätt att ta bort håret på benen så att det inte växer ut igen. (Ledtråd: Det gör det.)

Permanent hårborttagning är alls ingen futuristisk dröm, utan en mycket vanlig behandling på skönhetskliniker runt om i Sverige i dag. Inte minst i Solna, där närheten till huvudstaden gjort att man är snabb på fötterna vad gäller alla nya trender och teknisk utveckling inom skönhetsvård. Många söker sig till och med utanför tullarna för att ta del av Solnas blomstrande beauty business.

Permanent hårborttagning i Solna värt en tripp med SL

Att lägga 38 kronor på en enkelresa med SL för att göra permanent hårborttagning i Solna anser många vara värt det. Den som har lite mer pengar i kassan kan ju ta taxi ut, men det är inte säkert att det går snabbare. Och för dig som har kämpat med rakhyvel mot tjock hårväxt på benen i hela ditt liv har säkert bråttom, nu när du fått höra om möjligheten att bli kvitt stråna för gott.

Dock får du vara beredd på att det kommer ta mer än en behandling för att verkligen bli av med allt hår. Men jämfört med hur många gånger du annars hade behövt raka benen, räknat på en hel livstid, är det nog en rätt rejäl tidsbesparing ändå. Och kanske till och med billigare. Rakhyvlar och rakblad är dyrt.

5 Aug 2022