V Soft Lift - enkelt och skonsamt trådlyft

Trådlyftet har blivit en allt mer populär metod att använda för att lyfta ansiktet eller behandla andra delar av huden som har börjat hänga av ålder eller andra orsaker. Det går till så att en steril syntetisk tråd med hjälp av en nål träs in i huden för att kunna behandla den. Tråden har så kallade hullingar som stimulerar hudens eget kollagen och ger omedelbart en föryngrande effekt som håller i sig i upp till 24 månader.

Ingreppet kan alltså hålla så länge som upp till ett par år! Samtidigt tar det inte längre än ungefär en timme att genomföra behandlingen.

Du får alltså ett omedelbart resultat. Samtidigt fortsätter tråden att verka och stimulera din egen föryngringslikande process i huden så efter ett par månader kan resultatet ge som mest effekt. Av det känner du ingenting. Förutom att du förstås kan se att ditt ansikte ser bättre ut!

Tråden lämnar inga ärr

De trådar som förs in i huden och ger det där efterlängtade lyftet är gjort av ett syntetiskt material som kroppen själv kan absorbera upp under tid. Det betyder att du inte behöver göra mer än en behandling - du behöver inte återvända för att ta bort tråden. Den tar kroppen själv hand om eftersom tråden är vad man brukar kalla för biologiskt nedbrytbar.

Tidigare var det vanligare med kirurgiska ingrepp för att lyfta ansiktets olika delar. Det man ska komma ihåg är att ett kirurgiskt ingrepp alltid är en påfrestning på kroppen, precis som det låter - ett ingrepp.

V Sof Lift är en skonsam metod som inte omfattar någon som helst kirurgi, den som ska ge dig behandlingen ska inte skära i dig överhuvudtaget. I och med att den här metoden utgår från en biologiskt nedbrytbar tråd som kroppen själv tar hand om så blir det inga ärr efter behandlingen. Skönt att veta - det är ju ditt ansikte det handlar om!

Lätta biverkningar

V Soft Lift brukar inte leda till några biverkningar att tala om. Du kan få en lätt svullnad lokalt på det behandlade området eller eventuellt se blåmärke efter behandlingen. Det är i regel allt. Det betyder att du kan återgå till ditt normala liv så snart behandlingen är klar. Det finns egentligen ingen läktid att tala om med den här trådmetoden.

Ett trådlyft ger ett mycket bra estetiskt tilltalande resultat utan att du behöver utsätta kroppen för kirurgi och du slipper alltså riskera att få ärrbildningar i huden. En annan fördel med trådlyft är att du kan upprepa samma behandling flera gånger. Den möjligheten finns inte med kirurgi.

26 Oct 2016