Skäm bort dig

Ibland måste man bara få skämma bort sig själv, eller skämma bort någon annan, som man vet behöver få ett fräscht utseende. Ofta hinner man inte med sig själv. Har man till exempel små barn, eller ett arbete som tar upp nästan all ens vakna tid hinner man knappt bry sig om hur man själv ser ut. Ibland kan man nästan se vilka som är småbarnsföräldrar, bara på hur de klär sig, och inte har brytt sig om sitt utseende. Men utseendet är viktigt, om inte för något annat än för självförtroendet. Få av oss är snygga hur lite sömn vi har fått eller inte har kammat oss på morgarna.

Ibland kan man behöva fylla på energi med att skämma bort sig en dag. Branschen inom må-bra-området har verkligen vuxit de senaste åren. 

Skäm brot dig med spa

Detta område har verkligen vuxit den senaste tiden. Det är inte längre bara Hollywoodstjärnor som får massage, peeling, pedikyr och lerinpackningar. Du går var och varannan på spa, och får en genomgång av hela kroppen. Det är ett mycket bra sätt att återhämta sig och fylla på med ny energi.

Bada skön bastu

Vi har inte riktigt utvecklat någon sund och bra bastu-kultur som till exempel vårt grannland i öst. Där badar man så gott som varje fredag eller lördag. Det är ett tillfälle då man kan slappna av. Göra en hårinpackning, göra en ansiktspeeling när man ändå har öppnat alla porer i bastun och sedan lägga på en skön ansiktsmask.

Gör en fransförlängning

Man kan göra en permanent fransförlängning. Det är något helt annat än lösögonfransar, som markerade ögonen förut. Nu läggs varje frans på de egna fransarna och ger en permanent make-up, utan smink. De måste göras om efter några månader, men när de väl är på plats sitter de oberoende om du sportar, simmar eller vad man nu hittar på.

Tatuera snygga ögonbryn

Man kan 3D tatuera sina ögonbryn. Då får man snygga ögonbryn relativt permanent. Det gör inte ont men ger ett snyggt resultat. Bäst är att göra om det en gång om året, eller liknande.

Få fina naglar

Man kan gå till en skönhetssalong och få sina naglar fixade. Då får du naglar som brukar hålla minst en månad. Vissa gör det varje månad och har på så sätt snygga naglar. Det kan vara skönt med någon som pysslar om en, och så får man så snygga händer. Man vet att de alltid ser presentabla ut.

Gör en piercing eller hål i öronen

Man kan pierca sig, eller skaffa hål i öronen om man inte har det. Att pierca sig, eller skaffa nya örhängen gör mycket för utseendet. Då bör man alltid se till att gå till en salong som är noga med instrumenten och som rengör dem ordentligt för att inte få infektioner.

Vill du gå till en skönhetssalong som erbjuder allt detta, kan du kolla in denna hemsida.

26 Feb 2018