Skaffa fillers

Börjar rynkorna bli djupare och djupare? Kanske vill du ha den lite puffigare kinden? Då är fillers något för dig. Det är något som blir allt mer populärt i Sverige att göra för alla åldrar.

Fillers är idag en väldigt populär sak som både unga och äldre gör. Man kan välja att applicera det precis där man vill för att få en liten utfyllnad. Många använder fillers till att fylla ut rynkor, och det används även aktivt till att fylla ut läppar. Att till exempel fylla läpparna tar inte mycket mer än 2-5 minuter. Med fillers injicerar man en vätska som ofta består av hyaluronsyra under huden, ett betydligt säkrare och bekvämare sätt än att lägga sig under kniven.

Så hur säkert är det att göra fillers?

Hyaluronsyra är något som kroppen redan producerar. Därför är det inget farligt att göra fillers. Däremot producerar inte kroppen tillräckligt för att fylla ut rynkor etc. Fillers är något för alla åldrar, givetvis om man är myndig. Fillers läggs in med en väldigt liten, fin nål, det kan sticka till och bli något blåmärke dagarna efter. Men det är inget att oroa sig över. Då ämnet som sagt redan produceras i kroppen är det en väldigt liten risk att du reagerar på det.

Hyaluronsyra räknas som ett medicinskt preparat och därför bör de som injicerar det vara medicinskt utbildade, och ofta är de det. Efter du tagit dina fillers så är rådet att inte sola, träna, bada, bastu etc. Du ska inte heller massera på området där du tagit fillers. Sköter du detta rätt får du fina resultat som håller upp till ca 9-10 månader.

Att välja klinik

Det är väldigt viktigt att du hittar rätt klinik som passar dig, så var inte rädd för att ringa runt och ställa en massa frågor. Du hittar många kliniker genom en enkel sökning där du kan söka på fillers i Göteborg, om du bor där. Kolla gärna om de lagt ut bilder på sina tidigare arbeten, och läs även igenom recensioner så du enkelt kan välja bort någon som känns oseriös.

När du hittat rätt klinik gör gärna ett besök där och få en ordentlig förklaring på hur det går till- När du förstått allt och bokar tid är det sista du behöver göra att vänta på fillern och få dina fylligare läppar eller kanske fylla ut den där rynkan. Snabbt och smidigt får du det som önskas.

16 Sep 2020