Så utför du en säker tandblekning

Funderar du på att bleka dina tänder? Många gillar vita tänder när de ska le mot andra. Med tiden blir alla tänder missfärgade, om man nu inte bara äter vita saker, vilket kan leda till sämre hälsa om man äter för ensidigt i längden. Att bara äta vita saker, gör det ganska begränsat. Att endast leva på mjölk, ost och ägg, ger en inte tillräckligt med vitamin och protein som är viktiga byggstenar i vår kost. Då kan det faktiskt vara bättre att bleka tänderna med jämna mellanrum.

Bleka tänderna hos en tandläkare är säkrast

För att tänderna verkligen ska bli vita, behöver man använda starka kemiska föreningar, som vätesuperoxid, bland annat. Det medlet använder man i blekningsmedel av både hår och kläder. Tänderna klarar av det starka medlet, utan att skadas på något sätt, men läppar och tandköttet gör inte det. Därför måste man skydda läppar och tandkött. Nu finns det en hel del försäljning av tandblekningsmedel, bland annat hos mindre nogräknade aktörer på internet. De lovar dig tandblekning för billigare pengar än att gå till tandläkare, men det är inte att rekommendera. Det är ganska farligt att bleka tänderna på egen hand. Eller så riskerar du att köpa grisen i säcken och får inte den slags tandblekning som du önskar.

Gå till tandläkare som arbetar med tandblekning

Att gå till tandläkare som utför tandblekning innebär att du bör ta reda på vilka tandläkare som faktiskt utför detta skönhetsingrepp. Alla tandläkare gör inte det. Behöver du en sådan kan du alltid googla efter en tandläkare som arbetar med tandblekning. Behöver du en tandläkare som absolut erbjuder den slags tandblekning kan du skriva in "tandblekning tandläkare Solna" till exempel, om du bor i Solna. Att gå till en tandläkare som arbetar nära din bostad är bra och behändigt och klart rekommenderbart.

Tandläkare i Solna erbjuder olika slags skönhetsingrepp

Går du till rätt slags tandläkare kan du få olika slags skönhetsinrepp utförda av en och samma tandläkare. De är dessutom kunniga inom det mesta som har med ansiktet att göra. De är utbildade inom alla muskler som finns i ansiktet. Så behöver du både Botoxinjektioner eller Fillerinjektioner kan du be den tandläkare om det, om du hittar en sådan tandläkare i Solna. Går du till en tandläkarmottagning vet du dessutom att du får ingreppen utförda av medicinskt utbildad personal, vilket du inte är garanterad om du går till någon av alla de skönhetssalonger som du hittar på andra ställen i Stockholm. Läs mer om sådan tandläkare i Solna här: solnatandläkarna.nu.

21 Feb 2019