Lashlift - en behandling som ger dig perfekta ögonfransar

Drömmer du om perfekta, långa och böjda ögonfransar som tar fram det bästa ur dina ögon? Du är långt ifrån ensam. Kvinnor - och faktiskt, en del män - har insett värdet av att låta ögonen spela en större roll i det egna utseendet. Ögonen definierar oss på många sätt och de spelar en extremt viktig roll i det första intrycket vi ger andra människor.

Men, det handlar också om att devisen - vill man vara fin så får man lida pin - är ytterst gångbar. Det tar tid att sminka sig, det tar tid att hålla efter ögonbrynen och det är både svårt och tidskrävande att böja till sina ögonfransar. Därför är en professionell behandling som kommit under senare år väldigt intressant. Den kallas för lashlift och den har väldigt många fördelar.

Fördelar med lashlift

Några av dessa fördelar tänkte vi gå igenom här nedan, men innan dess så ska vi även peka på vikten av ett professionell utförande. Man kan beställa hem det som krävs för lashlift till det egna hemmet. Vår erfarenhet säger emellertid att detta sällan ger det resultat man önskar - i synnerhet inte om det handlar om första gången. Besöker du istället en klinik för lashlift på Kungsholmen - om du bor i Stockholm - så får du en mer skräddarsydd behandling utförd.

Vad gäller ögonfransar så är det viktigt att man ser att alla har olika längder, tjocklekar och kvalitet att jobba med. Det kan innebära att exempelvis du, vid en första behandling med lashlift, kan få ett resultat som måste kompletteras med ytterligare en behandling efter en viss tid - detta för att dina ögonfransar varit för korta eller på något att annat sätt inte varit av den kvalitet för att din målbild skulle kunna nås. Fördelen med en professionell behandling är att behandlarna vet vad som krävs - oavsett förutsättningar - för att lyckas. Beställer man hem ett kit så är risken ganska stor att man blir besviken på ett eller annat sätt.

Med detta sagt, här följer några fördelar och lite information om lashlift:

  • Lång effekt. Lashlift ger en effekt som sitter i mellan 6-10 veckor. Under tiden så växer sig ögonfransarna också starkare, längre och tjockare - detta som en följd av att man vid behandlingen använder sig av Ketamin.
  • Mindre makeup. Trött på att sminka dig? Väljer du lashlift så behöver du inte detta. Dina ögon kommer att se pigga och fräscha ut oavsett. Du kan förhöja effekten vid vissa speciella tillfällen, men det behöver inte bli samma dagliga rutin som många kvinnor har det som idag.
  • Behaglig behandling. En behandling med lashlift är behaglig och många pekar på att man får en rejäl boost rent energimässigt. Hur ofta kan man sitta ned i 120 minuter och bara njuta av lugnet och av känslan av att bli ompysslad och omhändertagen? Det handlar om att unna sig!
  • Möjlighet att färga ögonfransarna. Man kan även passa på att färga sina ögonfransar i samband med behandlingen och därigenom ytterligare förhöja effekten. Ett bra sätt att alltid se fräsch ut.
10 Jan 2022