Har du en mustasch du vill bli av med?

Det är verkligen en trend detta, att ha en snygg, jämn och fin mustasch, eller skägg, om man är man. Numera ser man ju både hel- och halvt skäggiga män, något som inte var särskilt populärt bara för 20 år sedan. Det är lite svårt att säga när det blev inne med helskägg. Numera kan man ju se finansvalpar med helskägg och ingen tycker att det är det minsta suspekt eller konstigt, tvärtom, tycker de flesta att det är snyggt. Många passar i skägg. På många män gör skägget att ansiktet får en intressant och uppseendeväckande utseende. På kvinnor däremot, är det inte alls attraktivt. Har en kvinna skägg, är det oftast mycekt skambelagt och en plåga för dem. Då är det bättre med en permanent hårborttagning, än att behöva gå och skämmas för sitt utseende.

Permanent hårborttagning – finns det?

Som tur är, finns det faktiskt hårborttagning som är permanent. Om du väljer att göra en sådan slipper du framtida bekymmer med hårborttagningen. Säg att du reser utomlands och har inte möjligheten att raka av det missprydande håret som du kanske har på överläppen, eller på hakan, halsen, eller var det nu är som du har en missprydande hårväxt. Du kanske är på semester på en avlägsen paradisö med sin käresta. Efter några dygn på den avlägsna paradisön, upptäcker du till din fasa att den missprydande hårväxten har gjort sig påmind. Tar du bort den på ett sätt som är permanent, behvöer du inte oroa dig alls för hårväxten i ansiktet.

Så går det till att avlägsna hårväxten

Det finns lite olika sätt att avlägsna missprydande ansiktsbehåring. Det som man behöver, för att få bort hårväxten helt och hållet är att man måste ta bort hårsäckarna från området där man inte vill ha hårväxten, till exempel i ansiktet, men även under armarna, på benen, vid bikinilinjen eller var det nu är som man har en ovälkommen hårväxt. Ett sätt som är ett säkert och permanent sätt att bli av amed ovälkommen behåring, är att avlägsna och "döda" hårsäckarna med laser. En sådan metod är till exempel Primelase HR. Det innebär att man med en laserbehandling går in och dödar hårsäckarna. Vanlig laserbehandling kan åstadkomma värme i huden, men med Primelase HR kyler man ner huden i stället så att värmen som annars genereras av laserstrålen kyls ner och är smärtfri för den som genomgår en behanlidng med hårborttagning. Här kan du läsa mer om permanent hårborttagning.

hårfria ben

17 Jan 2019