Gör dig fin till hösten

Du känner igen känslan: sommaren är slut och det är dags att börja jobba igen efter en härlig semester. Efter många lata veckor där man kanske inte alltid skött träning och mathållning på bästa sätt. Håret har slitits hårt av en massa bad och av solens strålar.

Nu är vardagen här och man behöver ta tag i sig själv igen. Det är dags att återuppta löparrundan och köpa ett gymkort. Det kan vara skönt att inhandla lite fina kläder och boka tid hos frisören för att få en snygg frisyr till hösten.

Gör något åt håret

Ett smart sätt att få en bra start på hösten är att komma till kontoret nyfriserad. Varför inte byta frisyr och få ett bättre självförtroende redan från start efter semestern. Ett tips är att söka efter hårtrender på nätet eller i skönhetsmagasin för att se det senaste inom hår. Ett annat är såklart att se vad kändisarna har för frisyrer. Det brukar skvallra om var som är eller kommer att bli trendigt. 

Hos frisören

Oavsett man har bestämt sig för vilken frisyr man vill ha kan man såklart rådfråga experten, det vill säga frisören. Vem vet bättre vad som gäller och framför allt vad som skulle passa just dig? Det är inte alltid att alla frisyrer passar alla personligheter och huvudformer.

Kanske väljer man sin vanliga frisyr men väljer att göra snygga slingor eller att färga håret. Ett annat sätt att förnya sig är att klippa kort eller varför inte lockigt eller permanetat? Du kommer att bli förvånad över hur mycket utseendet och i vissa fall bemötandet från andra människor, kommer att ändras när du byter hårstil. Kanske det även medför att du behöver ändra din garderob för att bära upp den nya stilen på ett bättre sätt.

Riktiga hårproffs

En skicklig frisör är ju faktiskt ett riktigt proffs på hår. Det gäller inte bara själva klippningen, utan gäller även bedömningen innan där man kan få exakta tips om vad som skulle passa just dig. Men även efter klippningen kan man få nyttiga tips och råd hur du ska sköta ditt hår för att frisyren ska behållas och hur du bäst sköter om ditt hår på bästa sätt. Det finns en mängd olika hårtyper och olika hår ska skötas på olika sätt. 

Hos frisören finns det professionella hårprodukter som du inte kan köpa i vanliga affärer. Om du köper en hårprodukt som passar för just ditt hår kommer du garanterat att märka skillnad.

19 Aug 2019