Föryngra ansiktet

Det finns mycket man kan göra för att se lite yngre ut. Vill man ha snabba resultat och synliga effekter på en gång, kan plastikkirurgi vara en väg att gå. Dock går det att göra skönhetsingrepp utan att man nödvändigtvis måste lägga sig under kniven. Till exempel är det många som väljer att göra ansiktslyft utan kniv. Då sker det ofta med hjälp av trådar istället. Med det sagt finns det andra saker man göra för att ge ansiktet ett lyft – utan kniv eller inte. Ta del av tipsen nedan för att börja din resa mot en föryngring.

Se glad ut

Det finns flertalet experiment som har gjorts där personer har fått gissa åldern på andra. I ett experiment fick både unga, medelålders och äldre människor försöka säga hur gammal en person på en bild är. Det som gav mest precisa gissningar var när personerna på bilder inte gjorde några särskilda miner. När de uttryckte vissa känslor blev det svårare att gissa åldern för personerna i studien. När människorna på bilderna såg rädda ut, fick det dem att se äldre ut. När de såg glada ut, trodde personer i studien att de var yngre än de egentligen var. Kanske kan det alltså ge ett yngre intryck att le mycket?

Ansiktslyft

Ett ansiktslyft är, som nämnt i inledningen av den här texten, ett snabbt sätt att ge ansiktet en föryngring. Det här kan göras på flera sätt. Många väljer att göra ett ansiktslyft utan kniv, där behandlaren då stoppar in trådar under huden istället. Trådarna spänns åt och stramar åt huden, varpå de låses fast i en position där önskvärt resultat är uppnått. När man talar om ansiktslyft utan kniv kan man syfta på flera saker. Det måste inte handla just om trådar. När ingen kirurgi finns med i bilden kan man till exempel syfta på botox och filler eller ansiktslyft med hjälp av krämer.

Motionera

Motionera är ett enkelt sätt att se lite fräschare ut. Om du ser till att få lite tuff träning kan du effektivt kämpa emot tecken på förlust av muskler. Att motionera regelbundet kommer med flera fördelar. Det kan till exempel minska stress och öka ditt välbefinnande i allmänhet. Minskad stress och ökat välmående gör gott för din kropp – och så även för din hud. I början kan det räcka med långa promenader. Allt eftersom kan det vara bra att öka takten på promenaderna och kanske också börja springa.

6 Dec 2017