Ett mjukare ansikte

Med åren kan man få rynkor i ansiktet som man kanske börjar irritera sig på. Det kan vara rynkor för att man skrattat mycket eller för att man känt mycket oro. Men det finns lösningar som hjälper.

Rynkor som blir djupa kan göra att man får ett ansiktsuttryck som inte samstämmer med hur man egentligen känner. Det kan göra att man ser trött ut, eller till och med sur och arg. Det är inte kul att få höra från familj och andra att man har en känsla som man inte egentligen har. Men det finns ett sätt som man kan få bukt på dessa rynkor och som gör att man får ett mjukare ansikte.

Fylla ut rynkor

När man använder sig av fillers så är det ett sätt att fylla ut partier av ansiktet från insidan. Det kan vara partier som inte riktigt samspelar med övriga proportioner i ansiktet. Eller så är det rynkor som blivit så pass djupa att de ställer till irritation. Med hjälp av fillers kan man fylla ut huden punktvis och få rynkor att bli släta igen. Det är ett sätt som är milt och som inte har de bieffekter som tidigare liknande behandlingar inom samma område haft. Att slippa dessa djupa rynkor kan göra underverk både för en patients utseende och mående. När man slipper se sur eller trött ut så förändrar man sig också på insidan. Därför är det många som använder sig av tekniken trots att de tidigare i livet aldrig tänkt tanken. Läs mer om fillers på denna webbsida: https://www.fillersgöteborg.se 

8 Dec 2020