Ett ansiktlyft för ett piggare yttre

Åldrande, rökning – även passiv sådan, i viss mån – avgaser, kost, solen och genetik är samtliga bidragande orsaker till att en del personer ser äldre ut än vad de i själva verket är. Åldrande naturligtvis – men om man är 40 år gammal och ser ut att vara 60 år så förstår man bättre vad vi menar med den aspekten.

Att man ser äldre, tröttare och mindre fräsch än vad man känner sig som är en fråga som många brottas med och det brukar slut amed en dyr historia. Detta då man köper en massa produkter som säger sig hjälpa och där man är villig att prova en massa dyra behandlingar för att se lite fräschare ut; något som ofta är att slänga pengarna  sjön då effekten kanske sitter i under några få dagar innan ansiktet återfår samma status igen.

Bättre är att få ett permanent resultat direkt och den bästa lösningen är att genomföra ett ansiktslyft. Detta område har varit bespottat – inte enbart ett ansiktslyft utan all sorts plastikkirurgi – men vi anser att man måste bredda sitt synfält på förskönande, estetisk kirurgi och även väga in andra aspekter i frågan.

  • Säkerhet: Det har blivit betydligt säkrare att genomföra ett ansiktslyft och det finns betydligt fler metoder att välja bland. Ett ansiktslyft behöver inte innebära narkos och en lång konvalescens per automatik (även om den vanliga, konventionella ansiktslyftet fortfarande kräver det) och går att göra med exempelvis trådar. Som alltid gällande säkerhet och minimerande av risker dock: rätt klinik är en förutsättning.
  • Det behövs. En person som vänder sig till estetisk kirurgi gör detta av en anledning och det är inga ingrepp som sker utan noga övervägande. Har dubbelhakor, har hängande ögonlock eller en panna full av rynkor påverkat så mycket i vardagen att man måste genomföra ett ansiktslyft – ja, då är det också något man måste göra. En sista utväg för att återfå ett normalt liv och få tillbaka sitt självförtroende.
  • Hållbarhet. Genomför man ett ansiktslyft så sitter effekten av detta kvar i minst fem år – ofta betydligt längre. Slår man ut priset man betalar här så är det en ren investering jämfört med att köpa alla de produkter vi berörde ovan.

Kort och gott. Det är dags att ändra synen på plastikkirurgi och inse att det är något som för många är den enda chansen att skaffa sig det självförtroende som krävs för att leva på ett normalt sätt. Inte minst gäller detta ansiktet. Vad är det första du ser hos en annan människa? Svaret du ger är talande för varför ett ansiktslyft är något som fler och fler väljer i dagsläget.

26 Oct 2016