Coolsculpting ger dig din drömkropp

Alla som någon gång tappat i vikt vet att A) det kräver en stor uppoffring att göra så B) känslan då man lyckas nå sin idealvikt är att anse som obeskrivlig och C) det finns ändå detaljer kvar på kroppen som man vill förändra och som man sällan kan nå genom träning och en bättre kost. Här menar vi att skinn och –framförallt – vissa ansamlingar av fett fortfarande kan synas och fortfarande kan gör att man upplevs som tjock – trots att man alltså tappat en massa kilon. En samling av fett kring magen gör att man i betraktarens öga fortfarande kan se lite överviktigt ut och detta gör att många drar sig för att gå utan tröja – exempelvis på stranden. Kort sagt; man måste göra en skillnad på att gå ner i vikt och på att förlora fett.

” Det är väl bara att gå på gymmet, lägga sig på en matta och börja göra sit-ups; då försvinner fettet direkt” . Så verkar många resonera och alla som besökt ett gym vet också att det handlar om en myt som visat sig vara synnerligen seglivad. Överallt så ser man att personer ligger och sliter med olika magövningar – enbart i syfte att bli av med fett just vid området kring magen.

Vi tar det en gång för alla: du kan inte punktbränna bort en specifik fettansamling. Din mage kommer definitiv och tvivelsutan att bli starkare av alla dina sit-ups; men den kommer fortfarande att liga dold under ett visst lager fett. Därmed dock inte sagt att det inte finns metoder som tar bort fettet i fråga. Nej, man kan ta hjälp med detta och det behöver – tack och lov – inte längre innebära en traditionell fettsugning – med alla risker som kommer med en sådan. Nej, idag så finns det framförallt en metod som skiljer sig från mängden, som ger resultat och som är att anse som totalt riskfri – nämligen coolsculpting. Metoden coolsculpting innebär att man genom ett munstycke, genom att skapa ett vakuum, suger upp fettcellerna från exempelvis magen. Dessa fettceller blir därefter nedfrysta och i och med detta så ”dör” de och försvinner.

Coolsculpting har visat väldigt fina resultat och detta på kroppens alla områden. Metoden är ett resultat av intensiv forskning där Dr Rox Andersson och Dr Dieter Mannstein varit de drivande bakom framgången. Vi kan visa på ytterligare några fördelar samt några utmärkande saker för just coolsculpting och varför du med fördel akn överväga att boka in en behandling enligt denna metod. Vi gör det i punkter:

* Ingen konvalescenstid. Du kan återgå till arbetet per omgående.

* En timmes behandling. Coolsculpting tar ungefär en timme. En smärtfri sådan dessutom där du kan ligga och läsa en bok om du så önskar.

* Resultat efter fyra månader: efter bara fyra månader så syns ett resultat – klart och tydligt. Under tiden så kan du följa förändringen dagligen; ta gärna ett kort före så att du tydligt kan se skillnaden.

* Tänk på: Vissa kan uppleva stickningar och vara känslig för beröring några veckor efter behandlingen. Dessa biverkningar brukar kureras med vanliga värktabeletter.

* Coolsculpting används för att avlägsna fett – inte för att gå ner i vikt.

* Coolculpting har många – avsevärt sämre – efterliknande metoder. Se till att välja originalet från Dr Rox Andersson och Dr Dieter Mannstein.

28 Dec 2016