Bättre proportioner med hjälp av bröstförstoring

Hör du till en av många där ute som har fötts med aningen mindre bröst i förhållande till exempelvis dina höfter eller din axelbredd? Det är vanligare än vad du tror! Ändå så envisas klädbranschen med att göra kläder som bara passar om man har vissa idealmått. Det kan vara oerhört svårt att hitta plagg som sitter snyggt på en kropp som inte har de typiska 90-60-90-måtten (eller skalade uppåt eller nedåt beroende på klädstorlek).

Det är till exempel vanligt att man har en klädstorlek nedtill och en annan på överkroppen. Men om du ska köpa en figuranpassad klänning så fungerar det ju inte att välja två olika storlekar. Här får det allt som oftast bli en kompromiss, om du inte har en rejäl plånbok och kan kosta på dig skräddarsydda kläder eller att sy om existerande.

Hur som helst så blir det tröttsamt i längden att aldrig kunna gå och handla kläder som passar direkt.

Det handlar förstås inte bara om den personliga garderoben. Det är många som känner att de är oproportionerliga och inte trivs med detta. Tjejer som gärna skulle vilja visa sig på en strand i bikini utan att känna sig som en planka. Tjejer som verkligen har en fantastiskt snygg kropp, men som känner att det saknas en aning byst för att de ska visa upp sig med stolthet.

Då finns det egentligen bara en “utväg” och det är att genomgå en bröstförstoring. För kanske 15-20 år sedan var detta något som bara gjordes av “dumma blondiner” och andra såg ner på det och tyckte att det var ytligt. Men är det verkligen så ytligt att vilja trivas bättre i sin kropp och få ett bättre självförtroende? Det här är problem som går djupare än att vilja visa sig snygg inför andra.

Det handlar så mycket om att känna sig bekväm i sin egen kropp och känna att proportionerna stämmer. Det är vanligare än man tror att människor har en bild av sig själva i huvudet som sedan kanske inte stämmer överens med hur deras kropp ser ut på utsidan. För att dessa två bilder bättre ska stämma överens kan en bröstförstoring vara en möjlig lösning.

Om det här gäller dig rekommenderas att du tar kontakt med en bra klinik för plastikkirurgi som specialiserar sig på bröstförstoring. Be att få referenser på jobb som de har gjort tidigare för att se att du tycker att resultaten som andra har fått ser bra ut. Var även noga med att fråga runt bland vänner, bekanta och på forum på nätet för att läsa recensioner av hur kliniken har upplevts. Det finns många plastikkirurger där ute, men bara några få kliniker är verkligen riktigt duktiga på bröstförstoringar. Det är en rejäl summa du ska lägga ut, så se till att du får bästa valuta för pengarna.

18 Mar 2017