Både frisör och salong i Uppsala

Bor du i Uppsala? Denna fina och mysiga stad med Svartån som delar staden, med sitt höga slott, domkyrka och tvillingtorn och många mysiga caféer. Det är ju som bekant mågna studenter som bor där, och många passar på att stanna kvar. Det finns ovanligt många skolor och dagis, då efterfrågan är stor för många barnfamiljer i Uppsala. Som tur är finns det frisörer och andra servicetjänster som inte tar alltför mycket betalt i Uppsala.

Skönhetsbranschen har verkligen vuxit under de senaste 10-15 åren. Tidigare var skönhetsingreppen mest för artister, skådespelare och andra offentliga personer, men numera är det fritt fram för alla som har lust att förändra sitt utseende. Och det är många som vill det. Vi ser franförlängningar på var och varannan tjej, fyllda läppar och tatuerade ögonbryn. Och skönhetsbranschen har nästan växt ihop med hälsobranschen, när man är intresserad av helheten och att både må och se bra ut.

Skönhetssalong och frisör i Uppsala

Här har du till exempel Hair Studio i Uppsala, alldeles vid Fyristorg 10 i centrala Uppsala. Hit kan du komma och bli klippt efter vårens hetaste trender. Vill du få en snygg frisyr jsut för balen, bröllopet eller festen, så är det här du kan bli festfin. Du kan både få färgning, klippning och  toning för från tusenlappen och uppåt, beroende på hur lång tid det tar att färga håret.

Här får du personlig service

Här kan du få all slags personlig service – om du vill. Är du trött på ditt hår? Varför itne prova någon av vårens nya färger? De har färgning som inte sliter på håret utan som samtidigt vårdar håret. Och skulle du vara orolig att tröttna på den nya fägen kan du bara tona det, så försvinner färgen efter 10-15 tvättar. Vågar du klippa håret i en snygg frisyr? Prova någon av vårens trendiga pager, eller en riktigt kort Pixie-frisyr? Den liknas mest vid det mode som gjorde alla snygga på 1960-talet, med lång lugg och kort i nacken och vid öronen.

Få skönhetsbehandling också

Är du trött på påsarna under ögonen? Du kan få en ansiktsbehandling om du så önskar. Du kan få en behandling med botox, eller V Soft Lift, permanenta ögonfransar eller ögonbryn om du så önskar. Här kan du även få skönhetstatuering också. Vill du ha permanent eyeliner, lipliner, ögonbrynstatuering eller mikroblading om du så önskar. Du kan få fransförstärkning, eller permanent färg på läpparna. Bokar man in en tid innan den 31/8 så får man hälften av det ordinarie priset.

29 Nov 2019